2015 m. gegužės 12 d., antradienis

Išsirinkime tinkamą nuotakos suknelę


Prasidėjo didysis vestuvių metas. Jei jau ruošiatės savo vestuvėms, o gal dar tik svajojate, ši informacija Jus turėtų sudominti. Nuotakos suknutė - tai pats svarbiausias įsimintinos šventės atributas. Jos išsirinkimas yra labai rimtas bei svarbus procesas, kuriam ruoštis reikia pradėti gerokai anksčiau, įvertinant visus nuansus. Peržvelkime pačius svarbiausius galimus suknelių siluetus.



Siluetas "Princesė" 




Šio tipo suknutės tinka romantiškos sielos merginoms. Tai vienas populiariausių vestuvinių suknelių siluetų, nes... tinka daugumai merginų. Klasikinis, ne labai išpūstas, pabrėžiantis privalumus ir paslepiantis trūkumus. Tokį tipą labai vertina žemo ūgio smulkutės nuotakos. Pasirinkus paaukštintą liemenį, vizualiai padidinamas ūgis.






"Undinės" tipo



Tokio tipo suknelėmis labai dažnai puošiasi Holivudo įžymybės. Deja, ne visoms jis tinka. Undinės tipo suknelėmis gali puoštis tik nepriekaištingos kūno figūros merginos - aukšto ūgio, liekno liemens. Žemo ūgio merginoms tokios netinka.




Pūsto tipo suknelės

Šio tipo suknelės dar vadinamos "balinėmis", "Tortinėmis" ir tinka jaunoms, lieknoms ir vidutinio ūgio merginoms. Jos išsiskiria labai pūstu sijonu bei taliją išryškinančiu korsetu, taip sukurdama idealios figūros"smėlio laikrodžio" įvaizdį .
         
                                                     Graikiško tipo siluetas
 

Idealus suknelės tipas tuokiantis vasarą. Plazdenantis šilkas suteikia trapumo, lengvumo pojūtį. Su tokio suknele būsite panašios į Olimpo Deivę.  Pritaikius tinkamą liemens linijos aukštį, tokio tipo suknelė tiks bet kokios figūros merginai. Greta būtina apgalvoti šukuoseną, makiažą, o nuometą būtina pakeisti į karūnėlę ar gėlių vainikėlį.

                                                                      Tiesus siluetas

nuotakai, nuotakos suknele, vestuvems, ranku darbo aksesuarai, ranku papuosalai, papuosalai nuotakai, papuosk nuotaka

Tai vienas iš tų siluetų, idealiai tinkančių bet kokio tipo kūno proporcijoms. Jo išskirtinumas - tiesus, tačiau neapglundantis, o lengvai krentantis, platėjantis siluetas. Su juo galima daug ir įvairiai eksperimentuoti- pavyzdžiui didelė nugaros iškirptė, ilgos rankovės, su petnešomis ar be jų...


Kaip visos matome, geros, gražios ir tinkamos suknelės išsirinkimas yra tikrai sunkus bei varginantis darbas.
Tad visoms būsimoms nuotakoms kantrybės, gausios pasiūlos ir sėkmingos paieškos! ☺
Na, o mane "veža" retro, vintažinis stilius. Tai tiesaus silueto suknelės su tam tikrais aksesuarais - skrybėlaitė, pirštinaitės, delninukė, kartais skėtis, vėduoklė. Papuošalai - ažūriniai nėriniai, dekoruoti perlais. Mmmmm, tikra dama.... Ledi... ☺

 








   

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą