2013 m. sausio 13 d., sekmadienis

Naujas pomegis - karpiniai/Мой новое увлечения - бумаги черенками

Šie gyvatės metai prasidėjo su visiškai nauju ir mane pačią kiek nustebinusiu pomėgiu - karpiniais. Visai atsitiktinai interneto platybėse susidūriau su kirigami ir ažūriniais karpiniais. Mane pakerėjo ažūriniai karpiniai, rusiškai vadinami "вытинанки".

 Я очарована вытинанками.


 Visi šie grožiai iš čia:
http://www.liveinternet.ru/users/4580131/post245083305/

Tai yra kažkas nerealaus, nepasiekiamo, pasakiško.....


O manasis vienas iš pirmųjų karpinių ( tai pirmasis nufotografuotas, nes jį turėjau skubiai išsiųsti kaip sveikinimą draugei . O kiti, tie tikrai pirmieji pora darbelių da guli vokelyje nenufotografuoti. Laukia savo eilės ).

 А это моя первая работа с ножницами - моя открытка подруге. Хотя эта моя первая работа и может быть я должна её держать у себя для того что она с ошибками. Но я так хотела порадовать подругу и с этой открыткой и послать немножко тепла сердца.
 

3 komentarai:

  1. Jurgita, o popierius, iš kurio karpei, visas vienspalvis, ar viena pusė vienos spalvos, o kita – kitos?

    AtsakytiPanaikinti
  2. Karpiau abipus spalvota popieriu - kartona, bet... nusivyliau. Kadangi, tai mano vienas is pirmuju karpineliu, tai karpiau paprasta vaikams skirta spalvota kartona ( pradziai nesinorejo didesniu investiciju, kol nezinai kokiu stiprumu patiks sis naujas pomegis ). Nusivyliau todel kad tai yra dazytas popierius ir ji karpant viduriukas yra baltas. Ypac tai matosi, kai karpau juoda kartona.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Jei būtum kirpusi iš vienspalvio popieriaus (juk gali tokio bet kokių meno reikmenų parduotuvėje kad ir vieną lapą nusipirkti), būtum išvengusi tų šviesių kraštelių ir darbas būtų atrodęs daug įspūdingiau! :) Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti