2015 m. gegužės 2 d., šeštadienis

Keletas smagių patarimų lengvai ūkininkaujantiems

1. Ekologiškas vazonėlis sodinukams iš.... tualetinio poprieriaus tutelės.
ranku darbo, leles, vaikams, zaislai, moterims, vasara, atostogos, buk grazi, pasipuosk lininis, lininiai megzti rubai, lininiai megzti daiktai, lininiai vaikams, saugus zaislai


2. Norite užsiauginti saldžių pomidorų? Pomidorų sodinukus 1 kartą savaitėje palaistykite su sodos tirpalu. Ji tokiu būdu neutralizuos žemę.

3. Kavos tirščiai sumaišyti su žeme ne tik pagerins jos kokybė, bet ir atbaidys įvairiausius kenkėjus.

4. Kad žemės įrankiai nerūdytų, laikykite juos smėlyje.

5. Jei tenka kažkur ilgėliau išvykti ir palikti savo darželį be priežiūros, kad jis neperdžiūtų, padarykime drėgmės juosteles iš tualetinio popieriaus ar popierinių rankšluoščių. 

6. Pasidarykime dvygubus vazonus žemėse ir tokiu būdų galėsime laisvai keisti savo gėlynus.

7. O gal neturite vietos savo darželiui? Gal gyvenate daugiabutyje, o taip noris savų daržovių ar prieskonių? Yra puikus būdas šiai problemai spręsti - vertikalus darželis iš.... sieninių pakabinamų kišenėlių.

8. Puikus laistytuvas iš panaudoto pieno plastiko ar nuo skystojo skalbiklio. O kas turi vaikų, puikiai žino kokie smalsūs bei žingeidūs yra mūsų mažieji vaikučiai. Kaip jiems būtina mums padėti. Tad kad nereiktų jiems pirkti papildomo laistytuvo, prašau... puikiai galime pasigaminti iš antrinių žaliavų. Ir patogu, ir naudinga, ir gamtą saugome! ☺
 9. O kartais prireikia nediduko kastuvėlio sode. Jį puikiai galime pasigaminti ir vėl iš panaudoto plastiko. ;)


Būkime originalūs, taupūs ir praktiški! ☺

Kaip ir visi mano rankdarbiai - lininės siūtos lėlės - saugiam mūsų vaikų žaidimui ir lininiai megzti rūbai - praktiška, saugu, ekologiška, gražu, kūnui malonu.

Artėja vasara - šiluma, saulė, atostogos, krikštynos, vestuvės... Jau laukiu Jūsų užsakymų naujajam sezonui. ☺

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą