2015 m. gruodžio 10 d., ketvirtadienis

Lininė lavinamoji knygelė berniukui

linine lavinamoji knygele vaikams, ranku darbo zaislai vaikams
Lininė lavinamoji knygelė trimečiui berniukui.




O dabar verskime  knygelės puslapius ir pažaiskime. Kai šią knygelę parodžiau vienam iš savo dvynių ( 4,5 m), tai vos paleido iš rankyčių. Ypatingai patiko žaisti su bitute.
Taigi, pirmajame puslapyje išmokime pažinti laikroduką.


Toliau išmokime susirišti batuką. Vazonėlyje žydinčios gėlytės nusisega ir jas apsukus gausime kitokios spalvos žiedelius. Tokiu būdu ne tik spalvas mokinsime, bet ir lavinsime savo pirštukus smulkiajai motorikai, o gal taip išmoksime užsisegti ir marškinukus. ;)

linine knygele, lavinamasis zaislas vaikui,ranku darbo knygele, ranku darbo zaislas

Kas vokelyje gyvena? Oi, gaila nenufotografavau kas jame gyvena. Ogi, jame galite sudėti bet ką - laiškelį Kalėdų Seneliui ar savo turimus lipdukus ir pan. Bet šioje knygelėje gyvena keletas kortelių, kurių vienoje pusėje raidelė, o kitoje pusėje gyvūnėlis. Įkišus pirštukus galima vaidinti kaip vaikšot nupieštas gyvūnėlis ( parodysiu kada apie ką kalbu ).
Sekantis puslapiukas labiausiai patiko mano mažajam profesoriukui. :) Bitutės puslapėlis. Padėk bitutei greitai ir tinkamai pasiekti gėlytę. :) Per esamus žiedus - apskritimus perkiškite bitutę pagal numeriukų eilę ( tuo pačiu ir skaičiuoti gal išmoks Jūsų vaikutis ). Taip padėsite bitutei nukeliauti pas gėlytę.


Na o paskutiniame puslapyje yra gražus berniukas, tai "TU". Ir jis turi 3 veidukus: linksmas, piktas ir susirūpinęs ar išsigandęs. Kokios nuotaikos šiandien esu TU. ;)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą