2015 m. sausio 1 d., ketvirtadienis

2015 m. horoskopas visiems Zodiako ženklams


Vėžys

Daugeliui Vėžiukų praeiti metai buvo ganėtinai sudėtingi. Ateinantys metai turi būti daug lengvesni ir ramesni. Sausį pamąstykite, ką norėtumėt pasiekti ateinančiais metais.
Mėnulis jūsų ženklu keliaus nuo sausio 31 iki vasario 2 d. Tai geras laikotarpis permainoms. Vėliau tokie laikotarpiai bus vasario 28-29, kovo 27-28 dienomis.
Vasario mėnesį palankios kelionės, išvykos, susitikimai su senais draugais. Kovo 20 d., Saulės užtemimo metu, nespręskite svarbiausių klausimų.
Peržiūrėkite savo rūbų spintą ir atsisakykit nereikalingų daiktų. Tinkamas laikas atsisakyti to, kas jums trukdo eiti į priekį. Po 22 d. imkitės atidėtų darbų, jums puikiai seksis.
Nuo balandžio 3 d. iki 5 d. jausit Mėnulio užtemimo įtaką, būsit jautresni nei įprastai. Balandžio antra pusė bus aktyvesnė ir palanki ryžtingiems jūsų žingsniams.
Nuo gegužės 8 d., kai į jūsų ženklą įžengs Venera, iki birželio 5 d. bus palanku ieškoti naujų veiklų, stiprinti materialią savo padėtį. Na, o finansiškai yra geresnė antra liepos pusė. Palanku pirkti nekilnojamą turtą, užsiimti gyvenamos vietos remontu. Šiuo laikotarpiu svarbūs bus finansai, individualūs darbai, gerbūvio tvarkymas, o taip pat grožis











Atsisukite į save ir pradžiuginkite seniai svajotu pirkiniu. Nuo birželio 25 d. iki rugpjūčio 8 d. jūsų ženkle viešės Marsas. Pasinaudokite šiuo aktyviu laikotarpiu spręsdami darbinius ir buities klausimus. Jausitės stiprūs ir nemažai nuveiksite.
Liepos 9 d. į jūsų ženklą atkeliaus Merkurijus. Jis čia viešės iki 22 d. Tai nuostabus laikas bendravimui, draugystei. Ieškantys gyvenimo draugo gali sutikti tinkamą žmogų.
Po gimtadienio jausitės kaip naujai gimę. Kils naujų įdomių idėjų. Svarbu ilgai nesvarstyti, o imtis veiklos. Rugpjūtis leis naujai pažvelgti į gyvenimą. Galit sėkmingai pakeisti gyvenamą vietą.
Rugsėjis bus kupinas smulkių rūpestėlių. Spalį skirkit daugiau laiko šeimai ir savo hobiui. Lapkritį stiprinkit sveikatą. Daugiau pasportuokite.
Gruodis džiugins artimųjų dėmesiu, šventes sutiksite pertvarkę savo namus.



http://www.delfi.lt/gyvenimas/astrologija/2015-m-horoskopas-visiems-zodiako-zenklams.d?id=66775964&page=5

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą