2014 m. gruodžio 18 d., ketvirtadienis

Aatrologinės prognozės 2015 metams

„Jei 2014 m. valdė Saturnas, senovės astrologų pramintas Didžiąją Nelaime, pati bjauriausia planeta, dėl kurios turėjom sunkius metus, tai 2015 m. valdo Jupiteris - Didžioji Laimė“, - teigia astrologė Palmira Kelertienė, tačiau atkreipia dėmesį, kad dar pavasarį jausime praėjusių metų uodegą, teks ištverti sunkius užtemimus kovą ir balandį, laukia nelengvas rugsėjis.





Geras metas Svarstyklėms – permainos, naujovės, bus draugiški, turi galimybių pakeisti gyvenimo kryptį, pradėti judėti nauja linkme. Tačiau balandį užtemimas gali paveikti jų gyvenimą, ypač stipriai, tai lems partneriai.
Gali atsirasti kažkoks lemtingas žmogus, dėl kurio bus priimti labai svarbūs asmeniniai ir dalykiniai sprendimai, pvz., tuoktis ar skirtis. Balandį geriau saugoti santykius, jei turi partnerį, jo laikytis, žiūrėti atsargiai į naujas galimybes.
Nuo rugpjūčio 25 d. Juodas Mėnulis įeina į Svarstykles. Jis susijęs su karminiu skolų grąžinimu. Prasideda išbandymų metas, nebus lengva išlikti pozityviems, geranoriškiems aplinkinių atžvilgiu.
Nuo rugsėjo Zodiako nelaimėlės - Svarstyklės, iki rugsėjo – Mergelės – juodas Mėnulis.
Vėžiams visi metai geri, iki rudens geras laikas spręsti finansines problemas, uždarbiauti, tvarkyti materialinius reikalus. Sėkmingi metai, vienintelė problema - nuo rudens gali atsirasti šeimyninių problemų, tai gali būti ir dėl tėvų. Gali kilti rūpesčių dėl nekilnojamojo turto, šitą klausimą reikėtų susitvarkyti iki rudens. Jei perka, tai iki rugsėjo, arba atidėti kitų metų vasarai.

http://www.delfi.lt/gyvenimas/astrologija/astrologes-palmiros-prognoze-2015-m-nelaimeliai-du-zodiako-zenklai.d?id=66675252




Vėžiams 2015 m. bus nelengvi. Greičiausiai ne kartą pasiduosite pesimizmui, jums bus sunku prisitaikyti prie kažkokių pokyčių ir priimti naujoves. Tačiau jei šalia jūsų yra žmonės, kurie jus gina ir saugo, jūs įveiksite visus sunkumais, nes dalį jūsų problemų ir rūpesčių perims tie, kuriais esate įpratę pasikliauti. Todėl neužsidarykite nuo aplinkinių – ateinančias metais labai daug kas priklauso būtent nuo bendravimo.
Finansiniai reikalai taip pat nebus vienareikšmiai. Jei per kelis praėjusius metus jums pavyko sukaupti nemažą kapitalą, jis dar labiau išaugs, ir tai nutiks greičiausia kažkada nuo kovo iki birželio mėnesio imtinai. Bet jei jūs gyvenate nuo atlyginimo iki atlyginimo (nors tuo ir sunku patikėti), jums teks ieškoti papildomų pajamų šaltinių, nes uždirbamų pinigų dėl kažkokių priežasčių nebepakaks patenkinti esminiams poreikiams. Be to, papildomų lėšų jums gali prireikti sveikatos gerinimui.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą